Gotta love Spring / Obožujem pomlad

While driving from Bayreuth to Međimurje (in Croatia), Paula sleeping in the car, I noticed something I was oblivious of until that moment. Perhaps because of all the things we had to do and all the worries, I actually had not really noticed it was spring. The nature coming to life in its full blossom. Beautiful. The air smells nicer, there is more colour all around us and it is getting warmer. Can’t help but smile.

Pomlad 2014

Dinosaurs!?! Yeah, this spring these extinct oversized reptiles are springing 🙂 up everywhere. In Bayreuth

DSCN3479

, in Arboretum Volčji potok

DSCN3700

and our kids seem to be obsessed by them. So flowers and dinosaurs – this is our spring 2014. Oh yeah, Ambrož also has chickenpox, red dots springing up all over his body. Now, ain´t that nice and dandy?! Spring-ings (promise I will not invent any more new words, well at least in the next post) everywhere.

Naprej le slovensko:

Med vožnjo iz Bayreutha do Međimurja na Hrvaškem, medtem, ko je Paula spala na sopotnikovem sedežu, me je spreletelo, da je že pomlad. Med vso kolobocijo s selitvijo in številnimi skrbmi sploh nisem opazil, da se okoli nas narava prebuja. Zrak ima prijetnejši vonj, narava je polna barv in postaja čedalje toplejše. Me kar sili na smeh.

Kaj je s temi dinozavri. Ti ogromni izumrli plazilci se pojavljajo vsepovsod kot cvetje v pomladi. V Bayreuthu, v Arboretumu Volčji potok in najini otroki so obsedeni z njimi. Tako, da so lepe rože in dinozavri zaščitni znak naše pomladi v letu 2014. Aja, še to. Ambrož ima norice. Ali ni to prav super duper!? Novi »poganjki« prav povsod.